FECSKE * Jeszenszky Zsolt a 24.hu portálnak adott interjút Azt mondjuk, ti vagytok a kretének címmel. Az alany nagyot akart villantani, de valahogy a nadrágba sikeredett a lényeg, mivel a disznó beszéd, az ordenáré kifejezések és a nőket sértő megjegyzések ellenszenvet váltottak ki. 

Jó érzésű férfi ezen nevet? És kire gondol közben? Saját feleségére? Szerelmére? Lányára? Mert a Jeszyére biztosan nem. Neki olyan  valószínűleg nincsen, mert ha lenne, akkor talán nem mondana ilyeneket. Édesanyja viszont van, biztosan van.

foto_123RF_c_guoy

Ízelítő:

Lampé Ágnes: Nemcsak a fekvőtámasz a védjegye, hanem a sok durva és bántó beszólás, anyázás is. Mire jók ezek?

Jeszenszky Zsolt: Mert ezekre mindenki ugrik, mint a gyöngytyúk a takonyra.

L: Feltűnési vágy?

J.: Trollkodás.

L.: De miért ennyire alpárian?

J.:Arra gondol például, amikor azt mondtam, hogy jól szopnak a fideszes csajok, a jobbikosok meg nem?

L.: Például.

J.: Az telitalálat volt.

*

Sokáig gondolkodtam, írjak-e. Először legyintettem, úgysem érti; kocka férfiagy, úgyis csak a hatalom, a nézettség érdekli, közben meg hulljon a férgese – ez esetben a nő.
Miközben majd olvassa, további lájkok után liheg, közben tökvigyorral az arcán turkál a nadrágjában, és elképzeli a majdani fideszes vagy mindegy-milyen nőt, aki alábukik.
Azután ahogyan egy diszkókirályhoz illik, lazán berongyol a tévéstúdióba, levágja magát a karosszékbe, lábai szétvetve, ócskásított pólóban-gatyában, borostásan folytatódik a tökvigyor – lent is fent is.
A Kormány helyes irányvonaláról, a Magyarországot ért támadásokról, Sargentiniről (megint egy ócska ribanc…) és a továbblépésről beszélnek, s arról, hogy gyermekeket kell a világra hozni, sok-sok kis magyart, akik majd nagy-nagy Magyarországot alkotnak, és így tovább.
A női nézők már nem oly lelkesen szórakoznak a műsoron, mint korábban, nem tudni, hatalmas úri kedvében a disznókirály szája mikor sül el legközelebb.
Ilyenektől szülni?
Fideszes, Jobbikos, LMP-s, MSZP-s (stb.) és politikailag nem érdekelt nők megelégelik a mocskolódást, és előbb-utóbb konszenzusra jutnak, s ha nagyon nekidurálják magukat, úgy leváltják az ilyen Zsoltikákat, és a hozzájuk  hasonló tökrázókat, hogy örökre elfelejthetik, milyen is volt valaha férfinak lenni.
A teljes interjú itt olvasható:

https://24.hu/belfold/2018/09/19/jeszenszky-zsolt-interju/